Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Απαλλαγείτε από τα Spam μηνύματα στο ημερολόγιο σας

Πολλοί από εσάς διαμαρτύρεστε για διαφορα διαφημιστικά μηνύματα που προέρχονται από το ημερολόγιο σας και αναρωτιέστε πως θα απαλλαγείτε από αυτά. .....

Τα μηνύματα αυτά προέρχονται από διάφορες εταιρίες και καταστήματα και αν πατήσετε πάνω τους σας παραπέμπουν στις σελίδες τους που τις περισσότερες φορές είναι άχρηστες για εσάς.
Αν λοιπόν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά τα μηνύματα ακολουθήστε το τρόπο παρακάτω.

Βήμα 1: Στον υπολογιστή σας ανοίξτε την σελίδα iCloud.com . Μόλις συνδεθείτε κάντε κλικ στο ημερολόγιο του Web App.

Βήμα 2: Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι από την κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Προτιμήσεις ...". Αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ημερολογίου.

Βήμα 3: Από το μενού, κάντε κλικ στην καρτέλα «Για προχωρημένους».

Βήμα 4: Τέλος στις «Προσκλήσεις», επιλέξτε «Email σε [προστατεύεται το e-mail] «Αντί των κοινοποιήσεων In-app όπως φαίνεται και στην εικόνα.

Αυτή η επιλογή δεν είναι ιδανική, δεδομένου ότι θα στείλει μόνο τα πιστοποιημένα μηνύματα στο mail σας κόβοντας όλα τα υπόλοιπα αλλά θα σας απαλλάξει από το διαφορα spam


Σχόλια