Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Sold out στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα για το Mi Mix της Xiaomi

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει η ναυαρχίδα της Xiaomi, το νέο κινητό της με την ονομασία Μi Mix. .....

Το Μi Mix ξεκίνησε τις πωλήσεις αρχικά στην Κίνα στις 4 Νοεμβρίου και στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα είχαν εξαντληθεί όλα τα αποθέματα σύμφωνα με την εταιρία.
Η δεύτερη παρτίδα θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημερες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ζήτηση.
Το νέο κινητό της Xiaomi κοστίζει στα 520 δολάρια για την βασική έκδοση με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως 4 GB μνήμης RAM, για την μονάδα flash 128GB και 6GB για τα 256GB , SoC Qualcomm Snapdragon 821 επεξεργαστή, οθόνη με διαγώνιο 6,4 ίντσες με ανάλυση 2040 x 1080 pixels και πολλά ακόμη.
Η Xiaomi είναι η πλέον ανταγωνίστρια της Apple και ένας βασικός λόγος που πέφτουν οι πωλήσεις της στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Σχόλια