Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Sizer XL: AppStore free today....Από 2,99 δωρεάν για σήμερα (iPad)

Την εφαρμογή Sizer XL που θα βρείτε στις σημερινές προσφορές δωρεάν θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες αλλά και οι άντρες αφού είναι ένα εργαλείο στη καθημερινότητα μας όταν μάλιστα αγοράζουμε πράγματα από το εξωτερικό. .....

Μπορεί να σας δείξει όλα τα νούμερα που αφορούν ρούχα παπούτσια καπέλα γάντια και πολλά άλλα με μονάδες μέτρησης για όλες τις τις χώρες.
Έτσι δεν θα ανησυχείτε πλέον αν θέλετε να αγοράσετε καινούργια παπούτσια από την Αγγλία για παράδειγμα ποιο νούμερο να επιλέξετε.
Την εφαρμογή Sizer XL θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν και με υποστήριξη στα Ελληνικά στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id561689617?mt=8


Σχόλια