Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Sera : Cydia tweak beta...Κάνετε την οθόνη κλειδώματος μοναδική

Μια νέα προσπάθεια έρχεται να αλλάξει την εμφάνιση της οθόνης κλειδώματος στο iphone μας όπου μπορείτε να την κάνετε μοναδική με τις δικές σας επιλογές. .....

Φυσικά χρειάζεται να έχουμε jailbreak στην συσκευή μας και να προσθέσουμε το ρεπό https://creaturesurvive.com/ στις πηγές μας.Αφού ενημερωθεί ο Cydia θα βρείτε τώρα ένα νέο πακέτο με την ονομασία Sera.
Μετά την εγκατάσταση του και αφού επανεκκινήσει η συσκευή πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις μας και θα δούμε το νέο tweak με όλες τις επιλογές που έχουμε για την εμφάνιση της ώρας των ειδοποιήσεων αλλά και τα εξώφυλλα κατά την αναπαραγωγή της μουσικής.

Μπορείτε να μετακινήσετε όπου θέλετε στην οθόνη σας να εμφανίζονται αλλάζοντας απλός τα νούμερα των ρυθμίσεων η και να προσθέσετε χρώματα προσθέτοντας τον κωδικό των χρωμάτων της αρεσκείας σας (εδώ μπορείτε να βρείτε κωδικούς από χρώματα).
Το tweak είναι σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμη αν και δεν φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας με αλλά tweaks.

Σχόλια