Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα νέο semi jailbreak για το iphone 7 παρουσιάστηκε

Η αγωνία κορυφώνεται για όσους περιμένουν το jailbreak στο ios 10 καθώς κοντεύει πάνω από δυο μήνες που δεν έχουμε κανένα νέο για αυτό από την κυκλοφορία του νέο λειτουργικού. .....


Πέρα από τα video του γνωστού Ιταλού qwertyoruiop που όπως γνωρίζουμε ποτέ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι ένας ακόμη αυτή την φορά άγνωστος στο ευρύ κοινό ο Xavier Govain δημοσίευσε ένα σύντομο video με το iphone 7 που έχει εγκατεστημένο το Cydia.
Στο λογαριασμό του δεν αναφέρει κάποια επικείμενη κυκλοφορία παρά μόνο πως δεν έχει βρεθεί κάτι για τις παλιότερες συσκευές 32bit υποστηρίζει μόνο τις 64bit και αυτός ο τρόπος είναι Semi όπως και ο τελευταίος στο ios 9.3.3

Σχόλια