Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έτσι θα βγάλετε τις καλύτερες selfie σε λίγα βήματα

Πιστεύετε πως το πρόσωπο σας έχει μικρές ατέλειες και διστάζετε να δημοσιεύεται τις selfie που βγάζετε?  ......

Μια Ισραηλινή εταιρεία δημιούργησε μια νέα εφαρμογή την Facetune 2 όπου με ένα ειδικό αλγόριθμο διαβάζει τις ατέλειες και τις διορθώνει μόνη της.
Μπορεί να σβήσει σπυράκια σημάδια κόκκινα μάτια μέχρι και και να λευκάνει τα δόντια σε περίπτωση που είναι κιτρινισμένα.
Η εφαρμογή Facetune 2 έχει μια επιλογή προ επισκόπησης, όπου μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα και να κάνετε τις αλλαγές σας αν επιθυμείτε για να φαίνεται ακόμη φυσικότερο το αποτέλεσμα.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρουν οι τέλειες selfie τότε κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/facetune-2/id1149994032Σχόλια