Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Santa Video Calling: AppStore free today....Συνομιλήστε με τον Άγιο Βασίλη με FaceTime

Ένας μήνας μας χωρίζει από τα Χριστούγεννα και οι πρώτες προσφορές με χριστουγεννιάτικες εφαρμογές ξεκίνησαν. .....

Τι θα λέγατε για χάρη του παιδιού σας αντί να περνάτε τηλέφωνο τον άγιο Βασίλη να κάνατε μια video κλίση με FaceTime?
Τώρα μπορείτε να το κάνετε με την εφαρμογή Santa Video Calling όπου θα βρείτε 21 έτοιμες συνομιλίες για να σας καλέσει αυτός.
Για ήχο κλήσης η εφαρμογή έχει τα γνωστά τραγούδια Jingle Bells και Rudolph το ελαφάκι.
Η εφαρμογή κοστίζει 2,99 ευρώ αλλά αν θέλετε να την αποκτήσετε δωρεάν και να την χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id945639954?mt=8


Σχόλια