Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα λύσετε τον κύβο του Rubik σε δευτερόλεπτα με το iPhone σας

Σας έπεισε τελικά το παιδί σας και του αγοράσατε τον γνωστό κύβο του Rubik και τώρα σας ζητά να του μάθετε πως θα μπορεί να τον λύσει εσάς που δεν τον είχατε πιάσει ποτέ στα χέρια σας. ....

Μην ανησυχείτε όμως αφού διαθέτετε iphone και αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε δευτερόλεπτα.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή "CUBE SNAP".
Αφού την έχετε  πλέον στο iphone σας πάρτε τον κύβο στα χέρια σας και μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίστε τον κύβο από την γωνία που θα σας υποδείξει.
Τα υπόλοιπα τώρα είναι παιχνιδάκι αφού εσείς ακολουθείται τα βήματα που θα σας δείξει και σε δευτερόλεπτα έχετε λύσει τον κύβο ακόμη και αν τον βλέπετε για πρώτη φορά όσο και μπερδεμένος να είναι.
Αυτό θα είναι το μυστικό σας για οποιονδήποτε κύβο του Rubik είτε με δυο η με τρία και περισσότερα τετράγωνα.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε στην τιμή των 0.99 ευρώ στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/cube-snap/id558202790?mt=8


Σχόλια