Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PhotoScan: Κρατήστε το παρελθόν σας για πάντα

Ποιος δεν θα ήθελε οι παλιές ξεθωριασμένες φωτογραφίες να μείνουν για πάντα θυμίζοντας παλιές καλές εποχές και μάλιστα σε ψηφιακή μορφή? .....

Αυτό περίπου σκεφτήκαν εκεί στην Google και δημιούργησαν μια νέα εφαρμογή την PhotoScan όπου μπορείτε να μετατρέψετε τις παλιές φωτογραφίες που βγάλατε κάποτε με μια απλή φωτογραφική μηχανή σε σύγχρονη ψηφιακή μορφή.
Ακόμη και στην περίπτωση που οι φωτογραφίες σας είναι ξεθωριασμένες η εφαρμογή PhotoScan θα αναλάβει να σας τις διορθώσει.
Η εφαρμογή έχει και Ελληνικό περιβάλλον κάτι που την καθιστά εύκολη στο χειρισμό της και θα την βρείτε διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/photoscan-scanner-by-google/id1165525994?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη