Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο στο Mac σας χωρίς να χρειάζεται να το κλείσετε

Αν θέλετε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του Mac σας και δεν θέλετε να πατιούνται τα πλήκτρα του προκαλώντας προβλήματα τότε υπάρχει λύση....

Δεν χρειάζεται να κλείσετε το Mac για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του και φυσικά αναφέρομαι στο MacBook γιατί σε ένα iMac απλά θα αφαιρέσετε το πληκτρολόγιο.
Πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό KeyboardClean και να το τρέξετε.
Θα δείτε στην οθόνη να εμφανίζεται το μήνυμα λέει "Happy Clean", και όλα τα πλήκτρα θα κλειδώσουν αυτόματα όσο και να τα πατήσετε.
Τώρα με ένα ελαφρά υγρό πανάκι και όχι με νερά η άλλα υγρά, καθαρίστε το πληκτρολόγιο σας .
Ακόμη και το οινόπνευμα μπορεί να καταστρέψει για πάντα το πληκτρολόγιο σας αν περάσει μέσα η να κάνει και μεγαλύτερη ζημιά όπως έτυχε σε εμένα πριν από λίγες ημερες αλλά ευτυχώς  χάρη στο jtech το γλίτωσα με ελάχιστα χρήματα με ένα καινούργιο.

Αφού τελειώσατε το καθάρισμα του πληκτρολογίου πατήστε τώρα μαζί τα πλήκτρα Command + Q και απολαύστε το καθαρό σας πληκτρολόγιο.

Σχόλια