Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Locky: App free today...κλειδώστε το Mac σας με το Apple Watch

Στις σημερινές προσφορές θα βρείτε και την εφαρμογή Locky που φέρνει μια επιπλέον ευκολία για τους κατόχους των Mac. .....

Αν διαθέτετε ένα υπολογιστή Mac και ένα Apple Watch μπορείτε να κλειδώσετε απομακρυσμένα το Mac σας η το αντίστροφο μόνο από τον καρπό σας.
Προϋπόθεση είναι στο Mac σας να έχετε εγκατεστημένο το λειτουργικό OS X Yosemite και πάνω και στο iphone σας να έχετε το ios 10 και μεγαλύτερο.
Την εφαρμογή Locky από 1,99 που είναι η αρχική τιμή της θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id901314158?mt=8


Σχόλια