Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Jonathan Ive δεν εμπλέκεται πλέον στο σχεδιασμό των προϊόντων και είναι λίγο πριν από την αποχώρηση από την Apple

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών,ο διευθυντής του σχεδιασμού Jonathan Ive ουσιαστικά δεν συμμετέχει στην ανάπτυξη προϊόντων της Apple. ....


Σε αυτό το συμπέρασμα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Jason Snell λέγοντας πως ο κορυφαίος σχεδιαστής εδώ και δυο χρόνια ασχολείται μόνο με τα νέα κεντρικά γραφεία και το εσωτερικό των καταστημάτων της Apple.
Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Jonathan Ive "είναι ένας πνευματικός ηγέτης" και ήταν μια επιλογή του Steve Jobs που δικαιώθηκε στο πέρασμα των χρόνων αλλά είχε και τις αποτυχίες όπως το χρυσό ρολόι Apple Watch που εγκαταλείφθηκε και την δημιουργία του αυτοκινήτου που και αυτό δικιά του ιδέα ήταν.
Μάλιστα στο άρθρο του 9to5Mac αναλυτές πιστεύουν  πως ο σχεδιαστής της Apple δεν έχει πλέον να αποδείξει κάτι ούτε του λείπουν τα χρήματα για να ζήσει και είναι ήδη με το ένα πόδι έξω από την εταιρία.

Σχόλια