Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ελευθερώνεται πλέον ο κώδικας του Jailbreak και σύντομα ένα νέο εργαλείο?

Φαίνεται πως το jailbreak περνάει ίσως την δυσκολότερη φάση του αφού όλο και λιγοστεύουν τα εργαλεία για τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις του ios από την Apple που κλείνει τις ευπαθειες την μια μετά την άλλη. .....


Στον αντίποδα όμως πολλοί άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κάνουν να έχει σταθερή παρουσία όπως γίνετε χρόνια τώρα σε άλλα λειτουργικά όπως στα Android.
Έτσι ο προγραμματιστής Min(Spark) Zheng που είναι μέλος στην ομάδα PP Assistant και στην ομάδα των Pangu ανακοίνωσε στο λογαριασμό του πως αποφάσισαν να δώσουν ολόκληρο τον κώδικα για το jaibreak με οδηγίες που θα ενημερώνονται συχνά και το πρώτο βήμα έγινε ανεβάζοντας τον κώδικα του Jailbreak του ios 8 στην σελίδα εδω.
Μάλιστα ο προγραμματιστής αναφερει πως σύντομα θα έχουμε ένα νέο εργαλείο στο ios 10 έτσι ώστε να είναι τα επόμενα χρόνια  να είναι σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανοιχτός ο κώδικας για νέα εργαλεία όπως σε άλλα λειτουργικά.

Σχόλια