Ελευθερώνεται πλέον ο κώδικας του Jailbreak και σύντομα ένα νέο εργαλείο?

0
Φαίνεται πως το jailbreak περνάει ίσως την δυσκολότερη φάση του αφού όλο και λιγοστεύουν τα εργαλεία για τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις του ios από την Apple που κλείνει τις ευπαθειες την μια μετά την άλλη. .....


Στον αντίποδα όμως πολλοί άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κάνουν να έχει σταθερή παρουσία όπως γίνετε χρόνια τώρα σε άλλα λειτουργικά όπως στα Android.
Έτσι ο προγραμματιστής Min(Spark) Zheng που είναι μέλος στην ομάδα PP Assistant και στην ομάδα των Pangu ανακοίνωσε στο λογαριασμό του πως αποφάσισαν να δώσουν ολόκληρο τον κώδικα για το jaibreak με οδηγίες που θα ενημερώνονται συχνά και το πρώτο βήμα έγινε ανεβάζοντας τον κώδικα του Jailbreak του ios 8 στην σελίδα εδω.
Μάλιστα ο προγραμματιστής αναφερει πως σύντομα θα έχουμε ένα νέο εργαλείο στο ios 10 έτσι ώστε να είναι τα επόμενα χρόνια  να είναι σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανοιχτός ο κώδικας για νέα εργαλεία όπως σε άλλα λειτουργικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !