Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα στείλετε την εικόνα του iphone/ipad σας ασύρματα στον υπολογιστή σας

Στο iphone μας μπορούμε να δούμε τα πάντα όπως ταινίες, σελίδες και εφαρμογές με περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει αλλά όταν θέλουμε να το μοιραστούμε με άλλους η μικρή οθόνη του δεν είναι ότι καλύτερο. .....

Τι θα λέγατε να στείλετε ασύρματα την εικόνα του iphone σας σε ένα υπολογιστή χωρίς να χρειάζονται καλώδια?
Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή Reflector όπου θα εντοπίσει κάθε συσκευή που είναι συνδεμένη στο δίκτυο σας και θα εμφανίσει την οθόνη της.
Λειτουργεί σε υπολογιστές Mac και Windows αλλά υπάρχει διαθέσιμη και για λειτουργικά ios εδώ και android εδώ.
Μπορείτε ακόμη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή να ανεβάσετε το περιεχόμενο απευθείας στο YouTube.
Η εφαρμογή για υπολογιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν για δοκιμή και το κόστος της είναι στα 15 δολάρια και για κινητές συσκευές στα 7 δολάρια.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα υποστήριξης εδώ.

Σχόλια