Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Να πως θα ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο με το iPhone σας

Έχετε μια δορυφορική κεραία στο σπίτι σας αλλά αρκεί ένας δυνατός αέρας για να ρίξει μαύρο στην τηλεόραση σας. ......

Ακόμη και μισό πόντο να κουνηθεί το πιάτο σας από την ρύθμιση που είχε είναι αδύνατο να πιάσει πάλι το σήμα από τον δορυφόρο και ένα μηχάνημα Sat Fider είναι πολύ ακριβό έχοντας μοναδική επιλογή να φωνάξετε ένα τεχνικό να σας το διορθώσει.
Όμως τι θα λέγατε αν το κάνετε μόνοι σας με την βοήθεια του iphone σας?
Αρκεί να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή SatFinder 3D Augmented Reality και ακουμπήστε το iphone μπροστά από το LNB (το μάτι του πιάτου).
Τώρα περιστρέψτε το πιάτο αφού το χαλαρώσετε λίγο στον δορυφόρο που θέλετε όπως για παράδειγμα τον Hotbird για Nova, η Eutelsat 9Β για Cosmote και πολλούς ακόμη δορυφόρους που θα βρείτε στην εφαρμογή και μόλις φτάσετε ακριβώς επάνω στο δορυφόρο η εφαρμογή θα κλειδώσει με τον χαρακτηριστικό ήχο και πρασινίζοντας για να σφίξετε καλά το πιάτο σας.
Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το πιάτο σας εύκολα με το iphone σας.
Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/satfinder-3d-augmented-reality/id1054455714


Σχόλια