Φτιάξτε μόνοι σας τον έξυπνο καθρέφτη για όλες τις λειτουργίες του iPhone σας

0
Πως θα σας φαινόταν αν κάθε πρωί που ξυπνάτε αντί να ανοίξετε το iphone σας για να δείτε τον έξω κόσμο να το κάνατε από τον καθρέφτη του σπιτιού σας? .....

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Rafael Dimech και κατάφερε να πάρει όλες τις εφαρμογές που τον ενδιαφέρουν με αντικατοπτρισμό σε ένα απλό καθρέφτη του σπιτιού του.
Ο καθρέφτης όπως αναφέρει δεν έχει κάποιο ειδικό μηχάνημα για να είναι όπως η οθόνη του iphone μας (touch) αλλά πρόκειται για μια απλή ιδέα όπως αναφέρει που αντικατοπτρίζει τις εφαρμογές στον καθρέφτη η και σε μια άλλη επιφάνεια αν θέλουμε και αγγίζοντας ένα εικονίδιο εφαρμογής εκτελούμε στο iphone μας τις λειτουργίες όπου συνεχίζουμε να τις βλέπουμε στον καθρέπτη.
Στην προσπάθεια του αυτή ενδιαφέρθηκαν πολλοί για να το εξελίξουν και να βρούν τρόπους να μπορεί ακόμη να δεχτεί και ειδοποιήσεις στο μέλλον.
Δείτε στο video που ακολουθεί πόσο λειτουργικός μπορεί να δείξει ένα απλός καθρέπτης και η σελίδα του δημιουργού θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !