Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα μάθετε για τα αεροπλάνα που πετούν από πάνω σας με το iPhone σας

Ενώ εσείς κάθεστε αναπαυτικά στο καναπέ σας πάνω από το κεφάλι σας και συγκεκριμένα στον ουρανό πραγματοποιούνται δεκάδες πτήσεις αεροπλάνων κάθε στιγμή.  

Θέλετε να γνωρίζετε που ανήκει κάθε αεροπλάνο και ποια πτήση πραγματοποιεί εύκολα με το iphone σας?
Τότε κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Plane Finder ΑR και αφού επιτρέψτε την πρόσβαση στην κάμερα γυρίστε τώρα το κινητό σας στον ουρανό και θα εντοπίσετε όλες τις πτήσεις σε πραγματικό χρόνο με τα χαρακτηριστικά της κάθε εταιρίας.
Η δωρεάν εφαρμογή έχει μερικούς περιορισμούς όπως περιέχει διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν σας δίνει όλες τις λεπτομέρειες της πτήσης αλλά είναι ενδιαφέρουσα για όσους ασχολούνται.
Την εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/plane-finder-ar/id390039844?mt=8


Σχόλια