Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μόνιμη η βλάβη για τα iphone με το κατεστραμμένο video?

Προχθές αναφερθήκαμε σε ένα video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και όταν ένα iphone προσπαθήσει να το αναπαράγει τότε σταδιακά κολλάει μέχρι που καταρρέει εντελώς. ....

Αρχικά όλοι μας πιστέψαμε πως η ζημιά είναι προσωρινή αφού κάνοντας επανεκκίνηση την συσκευή με Home και Power μαζί αυτή επανερχόταν όπως ήταν πριν.
Όμως μετά από δυο ημερες που εξαπλώθηκε το video πολλοί είναι αυτοί στο reddit που αναφέρουν μεγάλο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα όσοι δοκίμασαν να δούνε το video αρχικά έκαναν επανεκκίνηση και πίστεψαν πως όλα είναι μια χαρά αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά η συσκευή ζεσταίνεται χωρίς λόγο και εξαντλείται η μπαταρία της ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο.
Έτσι καλό είναι μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο να αποφύγετε να δείτε το video ακόμη και από περιέργεια μέχρι να εξακριβωθεί ότι δεν πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό.

Σχόλια