Πως θα κάνετε το iphone σας πιο γρήγορο αν δεν έχετε jailbreak

0
Όταν έχουμε jailbreak στο iphone μας έχουμε και δεκάδες επιλογές για να το κάνουμε πιο γρήγορο όπως και να το καθαρίσουμε ακόμη και βαθιά στο λειτουργικό. Τι κάνουμε όμως όταν δεν υπάρχει jailbreak για να το κάνουμε ακόμη πιο γρήγορο? ....

Παρακάτω θα σας προτείνω κάποιες λύσεις που όλοι μας τις γνωρίζουμε για να γίνει γρηγορότερο το iphone μας αλλά σπάνια τις χρησιμοποιούμε.

1) Καθαρισμός RAM
Η μνήμη RAM είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής που αναλαμβάνει να τρέξει τις εφαρμογές μας στο λειτουργικό στερώντας πόρους από αυτό όταν είναι πολλές ανοιχτές μαζί.
Για να καθαρίσουμε την RAM μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό τέχνασμα πατώντας το κουμπί για να κλείσουμε το iphone μας μέχρι να εμφανιστεί το "Slide Off".Μόλις εμφανιστεί αφήστε το κουμπί power και κρατήστε πατημένο το Home μέχρι να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.Τώρα η μνήμη Ram είναι καθαρή από τις εφαρμογές.

2)Επανεκκινήστε τη συσκευή σας
Καλό είναι κάποιες φορές να κάνετε επανεκκίνηση την συσκευή σας κρατώντας πατημένο το power μαζί με το Home μέχρι αυτή να κλείσει βγάζοντας το λογότυπο.Έτσι ολόκληρο το λειτουργικό αλλά και η διαχείριση εφαρμογών θα ξεκινήσουν από τη αρχή

3) Ενεργοποίηση της επιλογής "Μείωση κίνησης"
Τα εφέ του λειτουργικού βαραίνουν με διάφορες διεργασίες τον επεξεργαστή για αυτό και η Apple μας δίνει την επιλογή να τα απενεργοποιήσουμε.Για να γίνει αυτό πηγαίνετε στις ρυθμίσεις/Γενικά/Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε το διακόπτη "Μείωση κίνησης"

4)Εμποδίστε τις εφαρμογές που ανανεώνονται
Μπορεί εσείς να μην κάνετε τίποτε στην συσκευή σας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ίδια δεν εργάζεται στο παρασκήνιο.Έτσι πολλές από τις εφαρμογές που έχετε δουλεύουν ασταμάτητα κουράζοντας την συσκευή σας.
Για να το περιορίσετε αυτό πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο και απενεργοποιήστε αυτές που δεν θέλετε να ανανεώνονται.

5)Διαγράψτε αχρησιμοποίητες εφαρμογές.
Από τις δεκάδες εφαρμογές που κατεβάζουμε στην συσκευή μας πολλές φορές ξεχνάμε εφαρμογές που ποτέ δεν τις χρησιμοποιούμε και έτσι το λειτουργικό γίνετε ακόμη βαρύτερο και μόνο από τα γραφικά που χρησιμοποιούν.Έτσι καλό είναι να διαγράψετε αυτές τις εφαρμογές που έτσι και αλλιώς μπορείτε να τις κατεβάσετε στο μέλλον αν τις χρειαστείτε.


Έτσι με αυτά τα απλά τεχνάσματα κάνετε γρηγορότερη την συσκευή σας ξεκουράζοντας την μνήμη RAM που στα iphone δεν φημίζεται για το μέγεθος της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !