Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα γνωρίζετε αν το iPhone η άλλο προϊόν της Apple που αγοράσατε είναι καινούργιο (Tips)

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας με επιτήδειους που ακόμη και σε επίσημα καταστήματα πωλούν ένα iphone λέγοντας πως είναι από το εξωτερικό και όχι από αυτά που εισάγονται για την χώρα μας και στην πραγματικότητα είναι μεταχειρισμένα.  .....

Έτσι θα πρέπει να είστε προσεχτικοί από ποιον το αγοράζετε και τι εγγυήσεις σας δίνει.
Όμως ένας επιπλέον έλεγχος μπορεί να γίνει και από εσάς για να βεβαιωθείτε πως το iphone σας δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο.

1)Θα πρέπει να μεταφερθείτε στην σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ.
2)Συμπληρώστε το σειριακό αριθμό της συσκευής που θα τον βρείτε στις Ρυθμίσεις/Γενικά.
3)Από κάτω συμπληρώστε την εικόνα με τα γράμματα που εμφανίζει.
και τώρα θα σας δείξει αν η συσκευή είναι καινούργια και χρειάζεται ενεργοποίηση η αν έχει χρησιμοποιηθεί τι υποστήριξη έχει ακόμη.

Σχόλια