Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μεγάλη ακτινοβολία για το iPhone 7 έδειξαν οι μετρήσεις SAR

Ένας σημαντικός παράγοντας για την αγορά ενός κινητού σε μερικούς χρήστες είναι και η ακτινοβολία που εκπέμπει στο σώμα μας. .....

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε το επίπεδο της ακτινοβολίας του iphone 7 αφού πρόκειται για μια νέα συσκευή αλλά οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας SAR σήμερα δημοσίευσαν τα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις το iphone 7 έχει πέντε φορές μεγαλύτερη ακτινοβολία από το Samsung Galaxy S7 και συγκεκριμένα ενώ το Samsung Galaxy έχει 0,264 W / kg για τα iphone 7 είναι στο 1,38 και 1,24 W / kg, αντίστοιχα.
Το επίπεδο της ακτινοβολίας προσδιορίζει την ενέργεια του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που απελευθερώνεται στους ιστούς του ανθρώπινου σώματος σε ένα δευτερόλεπτο.
Στην χειρότερη θέση βρίσκονται οι συσκευές Huawei Honor Huawei Ρ9 και 8 με 1,5 W / kg και 1,43 W / kg, αντίστοιχα.
Βέβαια όλες οι συσκευές είναι μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια των χορών που για Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 2 W / kg για 10 γραμμάρια ιστού.

Σχόλια