Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Φήμες για φθηνότερο iPhone το 2017

Το 2017 θα είναι για το iphone η δέκατη επέτειο και σύμφωνα με φήμες, η Apple ετοιμάζει κάτι το ιδιαίτερο. .....

Πέρα από τον νέο σχεδιασμό που αναμένεται να παρουσιάσει η Apple φήμες τώρα αναφέρουν πως η εταιρία σκοπεύει να μειώσει τις τιμές του iphone κατά 100 δολάρια.
Στόχος της Apple είναι να χαμηλώσει την αυξανόμενη πίεση από τους κινέζους Android-παραγωγούς.
Ένας αναλυτής δίνει την δική του εξήγηση σε αυτή τη φήμη λέγοντας πως η νέα οθόνη OLED θα κοστίζει λιγότερα χρήματα στην Apple σε σύγκριση με την παλιά LCD  led που έχει περισσότερες στρώσεις όπως φαίνεται και στην εικόνα.
Φυσικά η είδηση δεν επιβεβαιώνεται και θα περιμένουμε τις αποφάσεις της Apple τον επόμενο χρόνο.

Σχόλια