Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα θήκη για το iphone υπόσχεται ενίσχυση στο σήμα μέχρι και 100 φορές περισσότερο

Τα σημερινά κινητά θέλοντας συνεχώς να μειώσουν τις διαστάσεις τους έχουν ως αποτέλεσμα ο χώρος να μην επαρκεί για κάποια εξαρτήματα όπως για παράδειγμα η κεραία και έτσι επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του σήματος. ....

Επιπλέον βάζοντας ο χρήστης διάφορες θήκες προστασίας το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ιδιαίτερα σε περιοχές με χαμηλό σήμα και έτσι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια νέα θήκη προστασίας η LINKASE όπου ενισχύει το σήμα κατά πολύ περισσότερο αφού λειτουργεί και ως εξωτερική κεραία.
Αν και εσείς αντιμετωπίζεται προβλήματα με το σήμα του δικτύου στην περιοχή σας τότε μπορείτε να προμηθευτείτε την θήκη LINKASE στην τιμή των 20 δολαρίων στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Amazon εδώ.

Σχόλια