Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα σχεδίαση έρχεται για το iPad 10.9 ιντσών

Όχι πολύ καιρό πριν υπήρχαν πληροφορίες για μια νέα έκδοση του ipad με διαγώνιο 9,7 ίντσες και 12.9, καθώς και μια εντελώς νέα ταμπλέτα με οθόνη 10,9 ιντσών. ....

Οι φήμες λένε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο του 2017 και σήμερα επιβεβαιώνει την πληροφορία το Ιαπωνικό Makotakara, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές από την παραγωγή.
Το νέο μοντέλο θα είναι εξαιρετικά λεπτό διατηρώντας την κάμερα στο πάνω σημείο αλλά θα αφαιρεθεί το πλήκτρο Home στην κάτω πλευρά.
Ο κύριο λόγος της κυκλοφορίας του νέου ipad στις  10.9 ίντσες είναι ότι για κάποιους το 9,7 ίντσες είναι μικρό και το iPad Pro 12,9 είναι πολύ ακριβό θέλοντας να υπάρχει μια ακόμη επιλογή στον τομέα των επιχειρήσεων και των εκπαιδευτικών τμημάτων.


Σχόλια