Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μεταφέρετε οποιοδήποτε αρχείο στην IOS συσκευή σας ασύρματα

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για διαφορα λογισμικά όπου επιτρέπουν να στείλουμε ασύρματα αρχεία στις ios συσκευές μας αλλά το νέο  WALTR 2 μάλλον δεν μπορεί να το συναγωνισθεί κανένα. .....

Το πρόγραμμα υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια και έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν από το blog αλλά τώρα αναβαθμίστηκε με νέα εμφάνιση και δυνατότητες.
Υποστηρίζει υπολογιστές με λειτουργικό MacOS και Windows και μπορείτε να στείλετε ασύρματα μουσική video έγγραφα εικόνες και πολλά άλλα και το σπουδαιότερο είναι πως θα μεταφερθούν στους φακέλους που πρέπει και όχι σε κάποιο άλλο όπως κάνουν άλλα προγράμματα.
Έτσι αν στείλετε διαφορα τραγούδια θα τα βρείτε κανονικά στην βιβλιοθήκη του iTunes.
Όταν το ανοίξετε στον υπολογιστή σας θα σας εμφανίσει αυτόματα όλες τις ιός συσκευές που βρίσκονται στο δίκτυο σας και εσείς απλά ρίχνετε πάνω τους τα αρχεία που σας ενδιαφέρουν.
Το WALTR 2 μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για δοκιμαστική χρήση αλλά η πλήρη έκδοση στοιχίζει στα 40 δολάρια και θα το βρείτε στο σύνδεσμο εδώ


Σχόλια