Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχονται οι "ζωντανές ιστορίες" και στο Instagram

Μετά το Facebook τώρα και το Instagram φέρνει στους χρήστες τις ζωντανές ιστορίες για να κάνετε απευθείας μετάδοση σε όσους σας ακολουθούν. ....

Το Instagram πραγματοποίησε μια ενημέρωση σήμερα όπου μας δείχνει τις δυο επιλογές για να δημοσιεύσουμε τις ιστορίες μας είτε σύροντας την οθόνη είτε πατώντας το εικονίδιο του λογαριασμού μας επάνω αριστερά.
Παράλληλα μας ανακοίνωσε και την νέα δυνατότητα των "ζωντανών μεταδόσεων" που έρχεται μέσα στις επόμενες ημερες.
Ο χρήστης θα μπορεί μέσα από την εφαρμογή να κάνει μια ζωντανή μετάδοση όπου θα την βλέπουν όλοι όσοι τον ακολουθούν και με την ολοκλήρωση της μετάδοσης η "ζωντανή ιστορία" θα εξαφανίζεται.Σχόλια