Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iMetalBox: AppStore free today.....Μια εφαρμογή ελβετικός σουγιάς

Κατεβάστε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν την εφαρμογή iMetalBox που κρύβει στο εσωτερικό της 8 διαφορετικές εφαρμογές που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας. .....

Με την εφαρμογή iMetalBox έχετε διαφορα εργαλεία για κάποιες στιγμές στην καθημερινότητα σας όπως φακό,μοιρογνωμόνιο, αλφάδι,χάρακα, χρονόμετρο πληροφορίες για την μπαταρία σας και άλλα που ίσως σας φανούν χρήσιμα.
Την εφαρμογή iMetalBox που υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα θα την ωρύεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id615380696?mt=8


Σχόλια