Το πρώτο "έξυπνο" σπίτι για την πλατφόρμα HomeKit εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια

0
Η πλατφόρμα της Apple HomeKit έξυπνο σπίτι, είναι σε θέση να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα των εργασιών και την επίλυση πολλών προβλημάτων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.  .....

Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε αυτόματα και να σβήνουν τα φώτα στο σπίτι, την διαχείριση για  συναγερμούς και το σύστημα κλιματισμού, κοινοποιούν στην απόπειρα ληστείας ή της πυρκαγιάς. Αυτό το σύνολο των ενεργειών, η εποχή των «έξυπνων» σπιτιών, με την οποία επικεντρώθηκε η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία KB Home, αφιερωμένη στη νέα γενιά των κατοικιών. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να χτίσει ένα συγκρότημα κτιρίων, το οποίο θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα των «έξυπνων» Apple σπιτιών.
Όπως περιγράφεται απο την KB Home, το σύστημα HomeKit είναι πολύ ευέλικτο, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον προϋπολογισμό ή τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Με τη βοήθεια του iPhone και iPad, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις συσκευές στο σπίτι, όχι μόνο τα έξυπνα φώτα που αντιδρούν με την προσέγγιση, αλλά θερμοστάτες μέχρι τις κλειδαριές στις πόρτες. Ο κύριος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αυξηθεί η ελκυστικότητα των συστημάτων των «έξυπνων» σπιτιών.

Η εταιρεία υπενθύμισε την ταινία ορόσημο του 2001 "Vanilla Sky" με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην αρχή του κύριου χαρακτήρα της ταινίας οDavid Ames ξυπνάει στο κρεβάτι με την λέξη βοηθός φωνή "Ανοίξτε τα μάτια σας, David." Την ίδια στιγμή, οι κουρτίνες χώρισαν αυτόματα, ενεργοποιήθηκε η τηλεόραση στο σωστό κανάλι.Ο Tom Cruise πηγαίνει στην τουαλέτα και το ντους είναι ενεργοποιημένο αυτόματα με το σωστό συνδυασμό του κρύου και ζεστού νερού και στην κουζίνα έχει ήδη ετοιμάσει τον καφέ. Όλο αυτό έγινε δυνατό χάρη στην πλατφόρμα HomeKit.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !