Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Google Play Music :Update Version 3.14.1007 ....Η μουσική σε άλλη διάσταση

Μια νέα γενεά ενημέρωση ανέβασε σήμερα η Google για την εφαρμογή της την Google Play Music που έρχεται να σταθεί ηγετικά απέναντι στον ανταγωνισμό. ....

Με την τεχνολογία της μηχανικής μάθησης, η πλατφόρμα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσει συμφραζομενες λίστες αναπαραγωγής.
Η υπηρεσία θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσει αυτόματα λίστες αναπαραγωγής με βάση την τοποθεσία που βρίσκεται ο χρήστης και τι κάνει. Για παράδειγμα, αν είστε στο αεροδρόμιο, το Google Play Music θα σας προσφέρει χαλαρωτική μουσική και μπορεί επίσης να λάβει υπόψη παράγοντες όπως η θερμοκρασία ή το κλίμα.
Για να χαλαρώσετε στο σπίτι, στην εργασία σας όταν κινείστε, να σας συνοδεύσει στις τουριστικές εξορμήσεις σας, η Google υπόσχεται προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μέσω ισχυρών αλγορίθμων της.
Μέσα σε ένα πλήρες Ελληνικό περιβάλλον το χαρακτηριστικό που κερδίζει είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε την μουσική που σας ενδιαφέρει για να την απολαύσετε και χωρίς σύνδεση.
Την ανανεωμένη εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/google-play-music/id691797987


Σχόλια