Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Fitness Point: AppStore free... Μια εφαρμογή φτιαγμένη για τις γυναίκες

Μια νέα εφαρμογή η Fitness Point θα βρείτε από σήμερα για τις γυναίκες που θέλουν να φροντίζουν την υγεία τους. ....

Η εφαρμογή υποστηρίζει και το ρολόι Apple Watch όπου από τον καρπό σας μπορείτε να δείτε ασκήσεις αλλά και τις επιδόσεις σας.
Διαθέτει κινούμενα γραφικά για πλήρη ανάλυση των ασκήσεων θερμιδομετριτη, αποθήκευση των επιδόσεων και εξαγωγή ως αρχείο .csv.
Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων με χρόνους, έλεγχος σωματικού βάρους επαναλήψεις και ένα πλήθος άλλων πληροφοριών.
Την εφαρμογή που υποστηρίζει και τα Ελληνικά μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια