Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Donald Trump - ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το μέλλον για την Apple;

Ο προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Donald Trump κέρδισε την προεδρική κούρσα και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την Apple που ήταν απέναντι? .....

Από τη  αρχή της προεκλογικής εκστρατείας του Trump η κόντρα με την εταιρία κολοσσό ήταν μεγάλη ξεκινώντας τον Ιανουάριο, που επέκρινε την Apple για το ότι κατασκευάζει τα προϊόντα της σε ξένες χώρες δίνοντας δουλειά μακριά από την χώρα τους.
Τον Φεβρουάριο ζήτησε από τον κόσμο να την μποϊκοτάρει γιατί αρνήθηκε στο FBI να ξεκλειδώσει ένα iphone από ένα δολοφόνο κατά την τρομοκρατική επίθεση στο San Bernardino.
Τον Μάρτιο ξανά αναφέρθηκε στις εταιρίες που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό σε φορολογικούς παραδείσους για να μην πληρώνουν φόρους στο Αμερικάνικο κράτος.
Σε απάντηση η Apple αποφάσισε να μην υποστηρίξει τον Trump αλλά την Χίλαρι Κλίντον.
Να σημειωθεί πως ο Trump έχει στην κατοχή του ένα πακέτο μετοχών αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων παρά την κόντρα που έχει.
Φαίνεται πως το μέλλον για την Apple με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής θα είναι πολύ ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί στα επόμενα χρόνια.


Σχόλια