Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

ColorCalculator: Αλλάξτε τα χρώματα στο κομπιουτεράκι

Από τότε που πρώτο ξεκίνησε η εφαρμογή αριθμομηχανής στο ios, τα πλήκτρα με τα μαθηματικά σύμβολα έχουν πορτοκαλί χρώμα. .....

Αν είστε από εκείνους που το βαρεθήκατε και θέλετε και εδώ να βάλετε την πινελιά σας τότε υπάρχει για εσάς το νέο tweak "ColorCalculator".
Φυσικά δεν πρόκειται για ένα tweak που θα φέρει την επανάσταση αλλά επειδή σε κάποιους από εμάς μας αρέσει να πειράζουμε το λειτουργικό  είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του blog.
Αφού το κατεβάσετε μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του tweak και να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα χρώματα που υπάρχουν.
Το ρεπό του blog για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το http://argonaytis.yourepo.com/Σχόλια