Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Camera7: Πως θα βάλετε δυο κάμερες στο παλιό iPhone σας όπως του 7

Ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του iphone 7 είναι η διπλή κάμερα στο μεγάλο μοντέλο το plus που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σαν μια επαγγελματική μηχανή. .....

Τι θα λέγατε αν και εσείς το παλιό σας iphone που έχετε, με την μια κάμερα κάνατε το ίδιο?
Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως τα περιγράφει ο προγραμματιστής της εφαρμογής Camera7 αλλά μπορείτε με την εφαρμογή αυτή τραβώντας μια φωτογραφία να κάνετε ταυτόχρονα δυο διαφορετικούς τρόπους εστίασης για καλύτερο αποτέλεσμα.
Το πεδίο εστίασης μπορείτε να το προσαρμόσετε με το δάχτυλο σας στην οθόνη και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.
Η εφαρμογή Camera7 είναι διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1096466612?mt=8


Σχόλια