Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αμερικανός εισαγγελέας ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να υιοθετήσει ένα νόμο για την απαγόρευση της κρυπτογράφησης

Ένας Αμερικανός εισαγγελέας ο Chris Vayans ζήτησε από τον νέο εκλεγέντα πρόεδρο της Αμερικής να ψηφίσει ένα νέο νόμο κατά της κρυπτογράφησης στα λειτουργικά. .....

Ο εισαγγελέας υποστηρίζεται και από τον διευθυντή του FBI James Comey όπου υποστηρίζουν πως στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή 423 iphone τα οποία έχουν αποδεικτικά στοιχεία για υποθέσεις αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Όπως γνωρίζουμε η Apple και ο πρόεδρος της αρνούνται πεισματικά να δώσουν πρόσβαση στις αρχές καθώς υποστηρίζουν ότι αν πάρουν την πρόσβαση κάποιοι τότε θα μπορεί ο καθένας να αποκτήσει δικαιώματα.
Νωρίτερα πριν τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ζητήσει από τον κόσμο να μποϊκοτάρουν την Apple για το λόγο ότι δεν βοηθούσε τις αρχές είχε πει.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα που εκλέχθηκε πως θα κινηθεί στο μέλλον.

Σχόλια