Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δυο νέες εφαρμογές για τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας

Αγοράσατε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας VR και ψάχνετε καθημερινά ενδιαφέρουσες εφαρμογές? ....

Δυο ακόμη θα βρείτε από σήμερα που προστέθηκαν στην μεγάλη λίστα των επιλογών σας.
Η πρώτη αφορά ένα παιχνίδι όπου εσείς θα είστε ένας ελεύθερος σκοπευτής και θα πρέπει να εξοντώσετε τους εχθρούς σας και είναι η εφαρμογή VR Real Commando Adventure όπου θα την βρείτε στην τιμή των 1,99 ευρώ στο σύνδεσμο εδώ.
Η δεύτερη είναι για όσους τους αρέσει να παρατηρούν τα άγρια ζώα από πολύ κοντά αλλά δεν παίρνουν την απόφαση να επισκεφτούν ένα ζωολογικό κήπο.
Και αυτή  η εφαρμογή κοστίζει στα 1,99 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.
Φορέστε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και απολαύστε το θέαμα.

Σχόλια