Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το AppStore θα κλείσει για τις διακοπές Χριστουγέννων

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος η Apple ανακοίνωσε τις ημερες που το AppStore θα παραμείνει κλειστό. .....

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το AppStore θα παραμείνει κλειστό για την πρόσβαση από τους προγραμματιστές από τις 23 μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου.
Αυτές τις ημερες οι προγραμματιστές δεν θα μπορούν να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους αλλά ούτε και να ανεβάσουν νέες και για αυτό το λόγο θα πρέπει να μεριμνήσουν νωρίτερα αν ενδιαφέρονται.
Το App Store είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία του είδους της. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, ο αριθμός των εφαρμογών έχει υπερβεί τα 1,5 εκατ. Στις αρχές του φθινοπώρου, η Apple πραγματοποίησε μεγάλης κλίμακας καθαρισμό, κατά τον οποίο αφαιρέθηκαν 50 000 προϊόντα που έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους ή δεν λειτουργούν σε κινητές συσκευές.


Σχόλια