Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ξεκινά τον Δεκέμβριο για ακόμη μια χρονιά την "Ώρα για κώδικα"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την γλώσσα προγραμματισμού. ....

Η εταιρία ανακοίνωσε πως στις 5  μέχρι και 11 Δεκεμβρίου σε 487 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο, ιδικοί στο προγραμματισμό θα δείξουν τα βασικά του κώδικα Swift την γλώσσα προγραμματισμού της Apple σε όποιους ενδιαφέρονται αλλά και σε μαθητές και φοιτητές.
Οι έμπειροι προγραμματιστές θα δείξουν τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία εφαρμογών.
Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple Craig Federighi,δήλωσε πως "Η γλώσσα προγραμματισμού όπως και κάθε γλώσσα όσο μικρότερος την μαθαίνεις τόσο καλύτερα την μιλάς" θέλοντας να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός για τους μαθητές.


Σχόλια