Η κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων της Apple έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και άρχισαν να στελεχώνονται

0
Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που η διοίκηση της πόλης ενέκρινε την κατασκευή της νέας έδρας στο Cupertino  για την  Apple με τη μορφή ενός ιπτάμενου δίσκου.  .....
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η κατασκευή του Campus 2 είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης, που έχει προγραμματιστεί για το 2017 και η εταιρεία άρχισε τις προσλήψεις με  νέους υπαλλήλους.
Στην ιστοσελίδα της Apple εμφανίστηκε η πρώτη κενή θέση των εργαζομένων για τη νέα έδρα. Κατά το πρώτο στάδιο η εταιρεία θα χρειαστεί ειδικούς εφοδιαστικής με γνώση του εξειδικευμένου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων BearTracks, FileMaker Pro,Numbers ή Excel, Pages ή το Word. Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών στην ειδικότητα του διευθυντή γραφείου ή ως αρχηγός ομάδας.
Η νέα έδρα θα στεγάσει περισσότερους από 12 000 εργαζομένους. Θα είναι διαθέσιμο ένα τεράστιο γυμναστήριο, αίθουσα συνεδριάσεων για παρουσιάσεις και πολυεπίπεδους χώρους στάθμευσης για 10980 άτομα (συμπεριλαμβανομένης και της υπόγειας στάθμευσης για περίπου 2400 άτομα).
Ολόκληρη η ενέργεια που χρειάζεται για να φωτιστεί και να θερμανθεί το κτίριο θα παράγεται 100% από δικές του μονάδες παραγωγής από ηλιακή ενέργεια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !