Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Apple Watch: ένα ειδικό βραβείο για την ημέρα των ευχαριστιών!

Η γιορτή των ευχαριστιών φέτος θα τιμηθεί στις 24 Νοεμβρίου και η Apple αποφάσισε να δώσει το δικό της βραβείο. ....

Συγκεκριμένα η εταιρία του Κουπερτινο ειδικά για αυτή την ημέρα έφτιαξε ένα βραβείο για το AppleWatch που όσοι καταφέρουν να κάνουν περισσότερα από 5000 μέτρα στο περπάτημα ή το τρέξιμο θα καταφέρουν και να το ξεκλειδώσουν.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple δίνει ένα ειδικό βραβείο από την κυκλοφορία του ρολογιού και θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους Αμερικανούς πολίτες κάτι λογικό αφού εκεί γιορτάζεται αυτή η μέρα.
Ίσως να δούμε στο μέλλον κάτι ανάλογο και για άλλες γιορτές και σε άλλες χώρες.

Σχόλια