Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple συνεργάζεται με την LG για μια νέα γενιά 3D-κάμερες για το iPhone 8

Η Apple σε συνεργασία με την LG αναπτύσσει μια νέα γενιά 3D-κάμερες για κινητές συσκευές με ios. Αυτό αναφέρθηκε από τη δημοσίευση του Κορεατικού Economic Daily, επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές σήμερα. ....

Να σημειωθεί πως η LG ήδη έχει κατασκευάσει μια διπλή 3D κάμερα την Dual Camera LG Innotek και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί στα νέα προϊόντα της Apple.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Apple αναπτύσσει ένα σύστημα κάμερας που λειτουργεί με βάση την αρχή του ανθρώπινου ματιού  και συλλαμβάνει το βάθος και την παρακολούθηση της κίνησης του πλαισίου.
Η νέα αυτή κάμερα σε συνδυασμό με ένα νέο επεξεργαστή θα μπορεί να δημιουργεί τρισδιάστατες εικόνες.
Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση και τη σάρωση των φυσικών αντικειμένων, για παράδειγμα να ξεκλειδώσουμε το iphone μας με τα μάτια μας.
Είναι πολύ πιθανό η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί στο iphone 8 που αναμένεται να μην έχει το κεντρικό κουμπί Home.

Σχόλια