Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια γυναίκα στην Αυστραλία ζητά αποζημίωση από την Apple για εγκαύματα από το iPhone 7

Η Melanie Tan Pelaez μια 34χρονη γυναίκα από της Αυστραλία ισχυρίζεται πως έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού από το iphone 7. ...

Η γυναίκα αποκοιμήθηκε έχοντας στα χέρια της το iphone 7 που ήταν συνδεμένο στην φόρτιση όταν κάποια στιγμή ξύπνησε νιώθοντας έντονο πόνο στο χέρι.
Η γυναίκα νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής και με την γνωμάτευση του γιατρού που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Apple.
Η εταιρία απάντησε πως θα ερευνήσει το θέμα και σύντομα θα την ενημερώσει.
Είναι το τέταρτο περιστατικό ανάφλεξης με το iphone 7 αν επαληθευτεί και η γυναίκα αναφέρει να μην το εμπιστεύονται οι άνθρωποι όταν φορτίζει.Σχόλια