Η Apple επένδυσε 4 δισεκατομμύρια για την παραγωγή των οθονών OLED

0
Η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει την παλιά οθόνη του iphone με τις OLED οθόνες επενδύοντας, σύμφωνα με πληροφορίες από την βάση δεδομένων της Securities and Exchange Commission (US Securities and Exchange Commission). .....

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της JP Morgan Investment καθώς ο γίγαντας της Καλιφόρνιας προχώρησε σε μια παραγγελία ύψους 4 δισεκατομμυρίων για την παραγωγή οθονών OLED που θα έχει το iphone 8.
Στα τέλη Οκτωβρίου, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρείας Sharp Tai Ren Wu επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το iPhone 8, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2017, θα είναι εξοπλισμένο με OLED οθόνες. Στην ομιλία του προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Tatung, άφησε να εννοηθεί ότι το επόμενο iPhone θα περιλαμβάνει την OLED οθόνη.
Οι οθόνες OLED είναι πιο φωτεινές, πιο κορεσμένα χρώματα, βαθύτερο μαύρο χρώμα, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις οθόνες LCD. Η Samsung είναι ήδη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που χρησιμοποιεί το δικό AMOLED πάνελ της σε πολλά smartphones Galaxy, το οποίο προσελκύει τους καταναλωτές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !