Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple επένδυσε 4 δισεκατομμύρια για την παραγωγή των οθονών OLED

Η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει την παλιά οθόνη του iphone με τις OLED οθόνες επενδύοντας, σύμφωνα με πληροφορίες από την βάση δεδομένων της Securities and Exchange Commission (US Securities and Exchange Commission). .....

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της JP Morgan Investment καθώς ο γίγαντας της Καλιφόρνιας προχώρησε σε μια παραγγελία ύψους 4 δισεκατομμυρίων για την παραγωγή οθονών OLED που θα έχει το iphone 8.
Στα τέλη Οκτωβρίου, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρείας Sharp Tai Ren Wu επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το iPhone 8, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2017, θα είναι εξοπλισμένο με OLED οθόνες. Στην ομιλία του προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Tatung, άφησε να εννοηθεί ότι το επόμενο iPhone θα περιλαμβάνει την OLED οθόνη.
Οι οθόνες OLED είναι πιο φωτεινές, πιο κορεσμένα χρώματα, βαθύτερο μαύρο χρώμα, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις οθόνες LCD. Η Samsung είναι ήδη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που χρησιμοποιεί το δικό AMOLED πάνελ της σε πολλά smartphones Galaxy, το οποίο προσελκύει τους καταναλωτές.

Σχόλια