Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δυσοίωνο το μέλλον για την Apple το 2017

Άσχημα βλέπει να εξελίσσεται το 2017 για το iphone ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI , που θα είναι η δεύτερη καθοδική χρόνια για τον Αμερικάνικο γίγαντα. .....

Ο αναλυτής πιστεύει πως οι πωλήσεις των iphone θα πέσουν περισσότερο και το 2017 και η εταιρία θα αναγκαστεί να λάβει αποφάσεις όπως την μη κυκλοφορία το iphone SE στις 4,5 ίντσες αφού και χαμηλές πωλήσεις είχε αλλά και ζημιά κάνει στα μεγάλα μοντέλα.
Επίσης η Apple θα πρέπει να ζητήσει από τους προμηθευτές να χαμηλώσουν τις τιμές τους ακόμη περισσότερο για να αντισταθμίσει την ζημιά.
Το πρόβλημα είναι με τους μεγάλους προμηθευτές όπως η Samsung, είναι πως μπορεί και να αρνηθεί κάτι τέτοιο καθώς με τους μικρούς μπορεί να τους απειλήσει με αντικατάσταση από άλλους.
Τέλος ο αναλυτής προβλέπει 40 με 50.000.000 μονάδες να πουληθούν από 51.200.000 κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Σχόλια