Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα πάρετε τα νέα ακουστικά της Apple από 160 μόνο 18 δολάρια

Η Apple μας παρουσίασε τα νέα της ασύρματα ακουστικά AirPods τον Οκτώβριο και από τότε δεν έχουμε καμιά επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία τους. ....

Αρχικά η εταιρία είχε πει για τέλος του Οκτωβρίου που όμως μετά έγινε επ αόριστον με τις φήμες να λένε για Ιανουάριο η στην καλύτερη μέχρι τέλους του Δεκεμβρίου.
Το μόνο που γνωρίζουμε είναι η τιμή τους που θα είναι στα 160 δολάρια.
Αν λοιπόν θέλετε να βάλετε τέλος σε αυτό το σίριαλ και να τα κάνετε δικά σας υπάρχει και η εναλλακτική λύση.
Πρόκειται για μια Κινέζικη απομίμηση που όπως αναφέρει στην περιγραφή οι δυνατότητες τους είναι ίδιες με τα αυθεντικά και μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι 20 μέτρα απόσταση από το iphone και αυτονομία 6 ημερες σε κατάσταση αναμονής.
Εκεί όμως που η διαφορα με τα αυθεντικά είναι τεράστια είναι η τιμή τους αφού μπορείτε να τα αγοράσετε μόνο με 18 δολάρια στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια