Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν πως το Android έχει πλέον λιγότερα σφάλματα από το ios

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρία του Ομίλου Blanco Technology Group οι Android συσκευές παρουσιάζουν λιγότερα σφάλματα από το ios. .....

Μία από τις κύριες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη του ios 10 στην κινητή πλατφόρμα ήταν η βελτιστοποίηση και η σταθερότητα.Το ios 8 πριν από δύο χρόνια συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο αριθμό  παραπόνων των χρηστών σχετικά με το λειτουργικό σύστημα.
Στο ios 9 και 10 η Apple θέλησε να εξαλείψει τα προβλήματα αλλά όμως φαίνεται πως οι ανταγωνιστές της την ξεπέρασαν σε αυτό τον τομέα.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το τρίτο τρίμηνο του 2016 με τα σφάλματα των εφαρμογών φτάνουν στο 62% των συσκευών της Apple ενώ για την ίδια περίοδο στο Android το ποσοστό είναι στο 47% των ιδιοκτητών των smartphones και tablets.
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι δυσλειτουργίες ανά συσκευή προέρχονται για το iPhone 6 (13%), το iPhone 5S (9%) και το iPhone 5S (9%) ενώ στο iphone 6S/6Splus στο στο 5% και 4% αντίστοιχα.
Το 17% των προβλημάτων στις συσκευές ios είχε προβλήματα με υπερθέρμανση, 15% κατάρρευση σε εφαρμογές, και το 11% εργάζεται με ακουστικά μόνο.
Μεταξύ των 10 πιο προβληματικών προϊόντων λογισμικού στο λειτουργικό της Apple είναι το  Instagram, Snapchat, το Facebook, το Pockemon Go, η Google και το WhatsApp.

Μήπως εκεί στην Apple θα πρέπει να επανεξετάσουν την σταθερότητα του λειτουργικού αφήνοντας στην άκρη για λίγο το κέρδος και να σταματήσουν τις άχρηστες αναβαθμίσεις κάθε δεύτερη εβδομάδα?


Σχόλια