Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Adobe παρουσίασε το Photoshop του ήχου

Το Photoshop είναι εδώ και χρόνια η κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες αφού κανένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε αργότερα δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. ......


Για όσους δεν τον γνωρίζουν πίσω από το Photoshop είναι η εταιρία Adobe που θέλησε να μας παρουσιάσει την νέα της δημιουργία το πρόγραμμα VoCo.
Το VoCo κάνει περίπου ότι και το Photoshop στις εικόνες αλλά με την διαφορα στις φωνές που ακούει.
Μπορεί δηλαδή κάποιος να να δημιουργήσει μια φωνή που θα εκφωνεί ότι θέλει ο χρήστης με την ίδια χροιά της πραγματικής.
Έτσι θα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα video που ο πρωταγωνιστής θα μιλάει με την δικιά του φωνή αλλά θα λέει λόγια που ποτέ του δεν είπε.
Ο πρόεδρος της εταιρίας Adobe ανάφερε πως το νέο τους πρόγραμμα στα χέρια ενός απατεώνα θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο αλλά όμως οι επαγγελματίες θα το βρουν ανεκτίμητο.
Το VoCo δεν ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα.Σχόλια