Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στο 63% των συσκευών εγκατεστημένο το ios 10

Η Apple έχει δημοσιεύσει τα ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία, που δείχνουν την κατανομή των διαφόρων εκδόσεων της πλατφόρμας λογισμικού του iOS μεταξύ των χρηστών του iPhone, iPad και iPod touch. ....


Η απελευθέρωση του ios 10 στις 10 Σεπτεμβρίου, και  κατά την πρώτη ημέρα του νέου λειτουργικού συστήματος εγκαταστάθηκε στο 14,5% των συμβατών συσκευών. Μια εβδομάδα αργότερα, το μερίδιό της ανήλθε σε 34%. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, το ios 10 έσπασε το φράγμα του 48%, μπροστά από το ios 9 όταν αυτό κυκλοφόρησε.
Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, το iOS 10 μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, έχει εγκατασταθεί στο 63% των συμβατών συσκευών, και στο iOS 9 το μερίδιο μειώθηκε στο 29%. Την ίδια στιγμή ένα επιπλέον 8% των χρηστών είναι ακόμη πιστοί στο iOS 8 και στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Σχόλια