Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

3DLook: Φτιάξτε το δικό σας 3D χαρακτήρα

Θέλετε να δημιουργήσετε 3D εικόνες του εαυτού σας με ήρωες που θαυμάζετε? .....

Μια νέα εφαρμογή η 3DLook δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό και μπορείτε να φωτογραφίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα ήρωα με την εικόνα σας και τις διαστάσεις σας σε τρισδιάστατη μορφή.
Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να φωτογραφηθείτε από όλες τις πλευρές σε έντονο φωτισμό.
Η εφαρμογή 3DLook είναι διαθέσιμη δωρεάν μετά από μήνες δοκιμών και στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και για συσκευές Android.
Είναι συμβατή για όλα τα iphone που έχουν ios 8 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/3dlook-3d-model-your-body/id1157531374


Σχόλια