Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

WiFi - The Strongest Link....για ισχυρότερο WiFi

Όταν βρισκόμαστε σε πολλά γνωστά δίκτυα η συσκευή μας θα "κολλήσει" στο πρώτο που θα συνδεθεί την πρώτη φορά και θα παραμείνει εκεί ακόμη και αν αυτό είναι το χαμηλότερο σε σήμα. .....

Με το νέο tweak "WiFi - The Strongest Link" δεν χρειάζεται εσείς να ασχοληθείτε με τα δίκτυα σας αφού μόνο του θα ψάξει και θα βρει το δυνατότερο σήμα για να συνδεθεί.
Στην εφαρμογή WiFi - The Strongest Link εκτός από ρυθμίσεις θα βρείτε και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως να εμφανίζονται τα διαφορα κλειδιά σε δίκτυα που έχετε συνδεθεί άλλες φορές, πληροφορίες αναλυτικές για το κάθε δίκτυο αλλά και ενίσχυση σήματος.
Το νέο tweak WiFi - The Strongest Link θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss έναντι 1,69 ευρώ.

Σχόλια