Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η ενημέρωση του watchOS 3.1 αύξησε σημαντικά την διάρκεια της ζωής της μπαταρίας στο Apple Watch

Την περασμένη εβδομάδα, η απελευθέρωση της ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού για το Apple Watch έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις για τους χρήστες. .....

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των συσκευών μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης το έξυπνο ρολόι άρχισε να εργάζεται πολύ περισσότερο χωρίς να χρειάζεται φόρτιση σε σύγκριση με το προηγούμενο λειτουργικό.
Ενδεικτικά ένας χρήστης έγραψε πως με 16 ώρες χρήσης το ρολόι του είχε φτάσει στο 75% και κάποιος άλλος με 6 ώρες χρήσης το ρόλοι είχε φτάσει στο 97%!
Να σημειωθεί ότι το καινούργιο λειτουργικό αποθηκεύει τα δεδομένα των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται και έτσι δεν καθυστερεί τόσο για να προβάλει το αποτέλεσμα.
 Για να χρησιμοποιήσετε την τελευταία ενημέρωση του Apple Watch θα πρέπει απαραίτητα να έχει αναβαθμιστεί και το iphone με το οποίο συγχρονίζεται.

Σχόλια